KANTINE DE BOET

Het voetbalterrein van ASV'55 is gevestigd aan de Westerbuurt 22 in Venhuizen.
Middelpunt van het complex is "De Boet", de gezellige kantine van de vereniging, met een mooi ruim uitzicht op het speelveld. In de kantine hangt een grote televisie waarop elke zondag live wedstrijden uit de eredivisie te zien zijn. Verder zijn er statafels met barkrukken en is er een goede geluidsinstallatie; kortom alle ingrediënten voor een leuke voetbaldag. Bovendien bezit de kantine een ruime, nette keuken en is het geheel voorzien van modern, ruim sanitair.

Op het terras is het in de warme maanden aan de picknicktafels prima uit te houden. Het terras grenst aan het hoofdveld en het verharde pannaveld en het uitzicht is daardoor perfect.

Voor de kinderen is er naast de kantine een mooi en ruim pannaveld, om lekker een balletje te trappen.

Naast de sportieve evenementen vinden ook de vergaderingen van de diverse afdelingen en besturen plaats in de ruime bestuurskamer van De Boet, die ook uitzicht biedt op het hoofdveld.

In het weekend is het in de kantine tijdens de voetbalcompetitie gezellig druk. De sportdranken, frisdranken, biertjes en etenswaren worden door enthousiaste vrijwilligers aan u verkocht.

 

Regelgeving KNVB m.b.t. verkoop van dranken:
a. Bij alle wedstrijden mogen buiten het clubgebouw (kantine e.d.) noch dranken worden verkocht, noch worden meegenomen, met uitzondering van non-alcoholische dranken, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.
Tevens is het nuttigen van non-alcoholische dranken in kunststof flesjes (bv. AA-Drink, Cola) buiten het clubgebouw ook toegestaan.
Dranken in glas en blik zijn dus niet toegestaan.

b. Indien de vereniging beschikt over een aan de kantine grenzend, afgebakend terras, mogen op dit terras alcoholische dranken worden geschonken/genuttigd, mits deze zijn uitgeschonken in kunststof of kartonnen bekers.Copyright ASV'55 Website door Amnius Internet Services